Єфросиніна про російський шоу-бізнес: «Пінопласт говорить мовою імперіалізму, схиляння та рабства»

Маша Єфросініна
Інтерв’ю з Машею Єфросиніною вийшло на YouTube-каналі Наталії Мосейчук.

«Останній тиждень не можу записати жодного звернення. Я отруєна ненавистю. Якщо б можна було б її очистити… Але немає ніякого способу це з себе видалити. Я не хочу бути настільки “прожмаканою” ненавистю та агресією. Чекаю, поки вона піде», — про це телеведуча Маша Єфросиніна зізналася у інтерв’ю на власному YouTube-каналі телеведучої 1+1 Наталії Мосейчук.

Відверта розмова зі сльозами: Наталія Мосейчук та Маша Єфросиніна розплакалися, говорячи про благодійний концерт у Польщі, який Маша вела разом з Тімуром Мірошниченко. «Ви виглядали дуже символічно, це було велике натхнення. Та знаю, що на душі — інше», — сказала Наталія Мосейчук.

Маша Єфросиніна розповіла про власний стан, коли не ти себе перероблюєш, а тебе перероблюють обставини. «В мене є два рефлекси — кричати в екран. Або сидіти та мовчки плакати, — сказала телеведуча. — Сьогодні я тихо реву».

Маша Єфросиніна

Відповідаючи на питання, чому росіяни не хочуть знати правду про те, що роблять їх солдати в Україні, Маша відповіла: «Їм легше зараз бути сліпо-глухо-німим, тому що так вони продовжують функціонувати… Так їм легше вбирати в себе (пропаганду — ред.) — інакше, якщо вони знатимуть правду — вони помруть. І вони це підсвідомо розуміють. Підсвідомий самообман утримує їх від смерті. Фізично пережити цю правду неможливо».

Телеведуча зазначила, що український та російський інформаційний простір та шоу-бізнес кардинально різний. «У нас немає своїх “скабєєвих-соловйових” у нас телебачення — це про можливість прийти та висловитись. Ми надаємо майданчик для дискусій та різних думок».

Читайте також

Оля Полякова розповіла, що написала Поліні Гагаріній після її участі в пропутінському концерті

Оля Полякова розповіла, що написала Поліні Гагаріній після її участі в пропутінському концерті

Маша Єфросініна розповіла про ставлення до Івана Дорна та Світлани Лободи

Маша Єфросініна розповіла про ставлення до Івана Дорна та Світлани Лободи

«Пінопласт говорить мовою імперіалізму, схиляння та рабства, бажання вгодити та зберегти свій зад, — описала Єфросиніна російських зірок. — Натомість наші зірки втратили все, але знають, що ми все відновимо». 

«Куди тобі вдули маразматичний газ?» — сказала Маша про Кіркорова та нагадала, що до війни він знімався у багатьох українських фільмах.

Інтерв’ю з Машею Єфросиніною вийшло на YouTube-каналі Наталії Мосейчук

«Чи з’явиться у них відчуття сорому? На національному рівні? В національному масштабі. Якщо ні, значить, це вороги назавжди», — відповіла Маша на запитання, чи зможуть колись майбутні покоління українців хоча б «через паркан» привітатися з росіянами.

Читайте також

Розсмішив українців: Володимир Остапчук зняв пародію на Оксану Марченко

Розсмішив українців: Володимир Остапчук зняв пародію на Оксану Марченко

Бадоєву пропонували приїхати до москви у перший день війни: «Говорили, що треба 3-4 дні перечекати»

Бадоєву пропонували приїхати до москви у перший день війни: «Говорили, що треба 3-4 дні перечекати»

Наталія Мосейчук зазначила, що розмова російською була не випадково. Її мають обов’язково подивитися жінки росії: «Ні, ми не розраховували на співчуття. Ми сподівалися, що російські жертви пропаганди відчують біду, що нависла над головами їхніх синів та чоловіків. І відведуть її».

Тіна Кароль
Попередній матеріал

Тіна Кароль заспівала гімн України на відкритті бієнале у Венеції

Єгор Крутоголов
Наступний матеріал

Фронтмен Дизель Шоу Єгор Крутоголов: «Потрібно зібрати $70 000 на дуже круту штуку для Миколаєва»

Новини партнерів